Betekenisvol werk. Hoe doe je dat?

Voor het tijdschrift Goed Bestuur & Toezicht schreef ik een artikel over de toekomst van werk die betekenisvol werk is. Een humain workforce waarbij mens & ai samenwerken.

Betekenisvol werk gaat niet alleen over een bedrijf met een purpose maar gaat over welke taken je doet in je werk en in hoeverre jouw vaardigheden en talenten worden gebruikt. Bij humain power weten we dat door de juiste inzet van technologie, taken en vaardigheden veranderen en daarmee meer betekenis in werk kunnen realiseren.

Lees hier het hele artikel en mocht dit smaken naar meer of je feedback wilt geven dan kom ik graag met je in contact.  #futureofwork#humainpower#humainworkforce

De toekomst
van werken

Er wordt al jaren geschreven over de toekomst van werk. Maar is die er niet al lang? We kunnen er naar blijven kijken of over blijven nadenken maar we kunnen ook gewoon gaan doen!

Laten we connecten

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, wil je onderzoek laten doen hoe jouw toekomst van werk eruit ziet of heb je advies en hulp nodig bij de uitvoering? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op via onderstaand contactformulier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy