Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de essentie van Humain Power: puur, fris, lef en energie.

Wij omarmen het pure potentieel van elk individu, stimuleren een frisse kijk op uitdagingen, tonen lef in het omarmen van verandering en brengen energie in alles wat we doen.

maak kennis met onze visie
wie zijn wij

Wij zijn experts op het gebied van de future of work. Wij hebben onze ervaring, talenten en krachten gebundeld om organisaties te helpen bepalen hoe hun toekomstige humain workforce eruit ziet.

Carolijne Frank-Myjer

The only impossible journey is the one you never begin

Mijn droom is dat we de vrijgekomen tijd gaan gebruiken om impact te maken vanuit jouw unieke talent en ambitie.  

Mijn ervaring
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring binnen Executive Search en het plaatsen van C-level professionals, louter vanuit het potentieel van de mens, in plaats van het CV. Ik ben Whyz Executive Search gestart in 2010. Dat is uitgegroeid tot een toonaangevend search bureau. Daarnaast heb ik verschillende RvT rollen, met mens & business coaching als expertise.

Lees meer

Saskia Nijs

The important thing is to never stop questioning

Mijn droom is dat technologie- innovatie ons meer mens laat zijn in de toekomst van ons werk

Mijn ervaring
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring bij tech organisaties. Van de start van het internet, de verandering naar de cloud en nu de snelle opkomst van AI. Sinds 2003 verbind ik die ervaring met de future of work (mens en technologie).  Ik heb gewerkt bij organisaties als Microsoft en Philips, als columnist bij het FD en spreker bij de SpeakersAcademy. Ik combineer mijn werk met wetenschappelijk onderzoek. 

Lees meer

voorbeelden uit de praktijk
Use cases

Hieronder een aantal van onze use cases waarbij we met behulp van de humain workforce aanpak, organisaties hebben geholpen bij vraagstukken rondom betrokkenheid, werkdruk en AI implementaties.

betrokkenheid als basis

Bij een middelgrote risicomanager was de primaire vraag meer betrokken medewerkers te realiseren aangezien er een hoog verloop was, vacatures niet vervuld werden en de focus lag op Buy & Build.  Door middel van het creëren van een geleefde gezamenlijke visie en sterke kernwaarden, is een authentiek employer brand gecreëerd, “Be the You in the Bigger Blue”. De unieke kwaliteiten van de medewerkers staan hiermee centraal. Door het management team te begeleiden, zorgt de aansturing op kwaliteiten voor lange termijn succes.

Werkdruk verlagen door reskilling

Een groot deel van dit energiebedrijf zat thuis met een burn-out. De werkdruk was te hoog en de medewerkers waren niet betrokken bij hun werk en gebruikten slechts een klein deel van hun potentieel. Door een AI platform in te richten voor alle klantcontacten, konden de medewerkers hun technische vaardigheden verder ontwikkelen waardoor klanten nog beter geholpen konden worden en de medewerkers weer met veel energie aan de slag gingen.

AI als persoonlijke assistent

Bij een scale-up die zelf werkzaam is in de technologie sector, hebben wij een humain workforce gerealiseerd. Deze organisatie is erg goed in het innoveren bij hun klanten maar zij hadden zelf geen future of work strategie voor de wijze waarop hun medewerkers slimmer konden werken. Met de inzet van co-pilot kunnen hun business analisten en software ontwikkelaars meer tijd besteden aan klantrelaties en innovaties en lopen ze nu zelf voorop in het gebruik van AI als persoonlijke assistent.

Wil je ook met ons samenwerken?
Neem dan contact met ons op.

Laten we connecten

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, wil je onderzoek laten doen hoe jouw toekomst van werk eruit ziet of heb je advies en hulp nodig bij de uitvoering? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op via onderstaand contactformulier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy