de future of work is
betekenisvol

In essentie creëert de synergie tussen deze drie elementen een omgeving waarin mensen en AI samenwerken om zowel de individuele groei als de organisatorische efficiëntie te bevorderen.

WEF skills & IDG qualities
Untapped potential

De combinatie van WEF’s future skills en Inner Development Goals (IDG’s) biedt een uitgebreide benadering voor de ontwikkeling van medewerkers. Het integreren van deze twee benaderingen zorgt ervoor dat organisaties niet alleen technisch competente, maar ook emotioneel intelligente en veerkrachtige medewerkers hebben, die in staat zijn om effectieve leiders en vernieuwers te zijn.

Wij weten dat een integrale benadering van zowel de WEF future skills als IDG qualities essentieel is voor duurzame groei en succes van uw organisatie.

Verschillen

Hoewel er een sterke correlatie bestaat, zijn er ook enkele verschillen:

  • WEF future skills zijn meer gericht op specifieke technische en cognitieve vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de werkcontext.
  • IDG qualities benadrukken bredere, innerlijke ontwikkeling die verder reikt dan de werkplek en ook persoonlijke welzijn en interpersoonlijke relaties omvat.

de route naar een
humain workforce

De future of work is voor iedere organisatie anders. Vandaar dat we een aanpak hanteren waarbij we eerst met jouw organisatie jullie eigen future of work gaan bepalen. Daarna halen we inzichten op vanuit jullie huidige situatie, waarna we een design voor jullie samenstellen met de veranderen die nodig zijn. Niet alleen de uitkomsten zijn belangrijk maar het hele proces. Wij nemen jouw medewerkers mee naar de toekomst en laten ze reflecteren en eigenaarschap nemen. Als het design staat gaan we gezamenlijk met jullie aan de slag om de verandering ook daadwerkelijk te realiseren. Vanuit een positieve mindset. Met voornamelijk kansen.

HaPPY, ENGAGED PEOPLE DOOR
humain LEadership!

Voor ons zijn mensen de schakel naar een succesvolle future of work: humain leadership! Daarin is een integrale aanpak van mens & AI – humain – essentieel. 

Wij begeleiden jouw mensen 

  • in het creëren van tijd en ruimte door AI bepaalde taken te laten overnemen, waardoor de productiviteit toeneemt
  • in het ontwikkelen van future skills & qualities, waardoor de betrokkenheid toeneemt
  • bij het bestendigen van een cultuur waar werk betekenisvol is

we kunnen veel, maar ook niet alles
waar kunnen we je wel en niet bij helpen

Wij zijn heel duidelijk waar we wel en niet goed in zijn en/of ervaring mee hebben.
Wij zullen altijd transparant zijn of we je kunnen helpen.

hier zeggen we ja tegen .....

En hier zeggen we nee tegen

Wij hebben wel een uitgebreid partnernetwerk zodat we je (bijna) altijd kunnen helpen met je specifieke vraag!

Laten we connecten

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, wil je onderzoek laten doen hoe jouw toekomst van werk eruit ziet of heb je advies en hulp nodig bij de uitvoering? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op via onderstaand contactformulier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy